Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt og Kjus gjør NM-comeback

- Får se hvor mye en kropp kan forfalle, sier Aamodt.

Alpinpensjonistene Kjetil André Aamodt (36) og Lasse Kjus (37) går for et aldri så lite comeback i NM på Hafjell senere denne måneden.

Aamodt tar oppgaven alvorlig og har lagt seg i trening for å slå sin tidligere romkamerat Kjus.

- Prosjektet er tredelt. For det første er det et medisinsk eksperiment. Vi får se hvor mye en kropp kan forfalle i løpet av to år. For det andre er vi med og gir punkter til de yngre, for jeg tror vi er toppranket i NM. Det tredje er å ligge i boblebadet til «Kjuser\'n», sier Aamodt til NRK.

Duoen har som mål å ende blant de ti beste. Også alpinveteran Hans-Petter Buraas (32) stiller opp for å gi sine gamle landslagskompiser kamp. NM i alpint avvikles i Hafjell 26. mars til 2. april.

(NTB)

GLADGJENG: Lasse Kjus (f.v.), Kjetil André Aamodt og Hans-Petter Buraas har meldt seg på NM i Hafjell. Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX
GLADGJENG: Lasse Kjus (f.v.), Kjetil André Aamodt og Hans-Petter Buraas har meldt seg på NM i Hafjell. Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media