Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt overbeviste

TIGNES, FRANKRIKE: Sterk og aggressiv kjøring preget Kjetil André Aamodts verdenscupstart i parallellslalåm. Nederlaget for østerrikeren Josef Strobl i finalen gikk ikke så tungt inn på Aamodt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er kjempefornøyd med min egen innsats her i Tignes. Hvis noe skulle vært gjort annerledes, må det være at jeg kjørte på for korte ski. Det valget vi tok var kanskje ikke det rette, sa Aamodt etter 2. plassen i sesongens aller første renn i verdenscup-sirkuset.

I finalen var han sjanseløs mot formsterke Josef Strobl. Aamodt tapte begge nedfartene på tid for den teknisk gode østerrikeren som har vunnet tre verdenscuprenn i ulike disipliner - utfor, super-G og storslalåm.

- Jeg kjørte bra i storslalåmdelen, men i slalåmdelen ble jeg for treg, sa Kjetil André Aamodt som mener at parallellslålåm blir noe tilfeldig i den formen det blir gjennomført.

Hele Norges coronakart