Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt på pallen

Sterk 2. plass i utfor i Lake Louise.

Kjetil André Aamodt kjørte inn til en meget sterk andreplass i verdenscuprennet i utfor i kanadiske Lake Louise lørdag.

Dermed fulgte den norske superveteranen opp kjøringen på fredagens trening. Da var han raskest av samtlige.

Det ga startnummer 30 i lørdagens verdenscuprenn, og da Aamodt satte utfor ledet regjerende olympisk mester Fritz Strobl. Lenge hadde Aamodt taket på østerrikeren, men i siste halvdel av løypa ga han fra seg noen små hundredeler. Det var nok til at seieren glapp.

At han var ni hundredeler for sent ute til å vinne ødela neppe dagen for 34-åringen. Rennet i Lake Louise ble det endelige beviset på at Kjetil Andre Aamodt er tilbake i alpintoppen etter den kranglete ankelskaden han pådro seg for to år siden.

Den norske veteranen var imidlertid ikke alene om å imponere av de norske lørdag. Aksel Lund Svindal kjørte inn til karrierebeste i utfor med sjetteplass. Han var slått med drøye seks tideler av Strobl.

(ANB)

TOMMELEN OPP: Kjetil André Aamodt var fornøyd med en sterk andreplass i verdenscuprennet i utfor i Lake Louise.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling