Aamodt skal inspirere o-løperne

Vant et besøk av alpinlegenden.

(Dagbladet.no) Norges orienteringsforbund stakk av med seieren i kåringen av den beste vennelenkevideoen i forbindelse med søndagens tv-aksjon.

Dagbladet.no søkte i samarbeid med TV-aksjonen og idrettsforbundet etter den beste videoen av ei vennelenke med ildsjeler som sto sammen for barn berørt av hiv og aids.

Orienteringsforbundets innsendte video stakk av med 1.-plassen, som er et besøk og foredrag av gullgrossist Kjetil André Aamodt.

Forbundet får også et videokamera, det samme gjør Lisleherad skole, Risøy folkehøyskole og Nordstrand IF.

Dagbladet.no arrangerte også et uoffisielt NM i bøssebærerverving. Den klubben som via våre sider registrerte flest bøssebærere var Hammerfest Rideklubb.

Årets aksjon ble den mest innbringende noen sinne. I ettermiddag var det kommet inn hele 214 millioner kroner, noe som betyr nesten 46 kroner per innbygger.

Pengene fra årets TV-aksjon går til en rekke UNICEF-prosjekter for hivsmittede barn og unge og deres foreldre. Innsatsområdene er de afrikanske landene Mosambik, Malawi, Kenya, Uganda, Zambia og Zimbabwe, Ukraina, Vietnam og Jamaica.

Lørdag 3. november starter årets Klubben i mitt hjerte-aksjon på Dagbladet.no. Da kan din klubb vinne premier til opp mot 100 000 kroner.

PREMIE: Orienteringsforbundet vant et besøk og foredrag med Kjetil André Aamodt.