Aamodt til 2007

Alpinlegenden Kjetil André Aamodt har nå bestemt seg for å ta enda en ny sesong.

OL-gullet i Torino ble ikke slutten for Aamodt. 34-åringen understreket etter triumfen at han ønsket å ta et familieråd med kona Stine Østvold og datteren Erle (6 uker) før han endelig bestemte seg for å gå på nok et år. Nå er beslutningen tatt.

-  Ja, Kjetil fortsetter på ski. Vi planlegger nå neste sesong og ser på hvordan han skal få kombinert familielivet med treningen. Kjetil tar ett år om gangen. Vi tenker ikke på flere år nå, sier verdenscupsjef Marius Arnesen til Dagbladet.

Aamodt debuterte i verdenscupen med en 15. plass i storslalåm i Park City i 1989. Neste sesong vil han høyst sannsynlig konsentrere seg om fartsdisiplinene - som han har gjort de seineste åra.

-  Det er viktig å ha med Kjetil. Han er en dinosaur i alpinsporten. Det betyr mye for oss fordi han har knekt noen koder. Han vet hva som skal til. Kjetil har et par ting han ikke har oppnådd. Mesterskapsgull i utfor, utforcupen sammenlagt og Kitzbühl, sier landslagssjef Jørund Lie til Dagbladet.  Sesongens siste renn for Aamodt blir i verdenscupfinalene i Åre om to uker.

FORTSETTER: Kjetil André Aamodt.