Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt tilbake på ski neste uke

Forsiktig vei tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil André Aamodt skal prøve seg på ski i sveitsiske Zermatt tirsdag til uken, men det er først og fremst for å legge opp veien videre.

Aamodt kommer ikke til å trene skikkelig på ski før han føler for det, og han kommer heller ikke til å konkurrere før han føler han har trent nok.

– Foreløpig jobber og trener Aamodt veldig bra. Derfor er både han og vi i støtteapparatet veldig rolige på det med skikjøring. Sesongåpningen i Sölden kommer han uansett ikke til å være med på. Det er helt uaktuelt for ham, sier verdenscupsjef Marius Arnesen til NTB.

– Det første målet vi har satt oss for konkurranse når det gjelder Aamodt er rennene i Lake Louise (Canada) i slutten av november, men dersom det ikke går, kommer ingen av oss til å være spesielt bekymret.

– Målet er å få Kjetil André Aamodt tilbake i verdenstoppen, der han så avgjort hører hjemme. Det skal vi klare. Derfor stresser vi ikke så mye med Aamodt akkurat nå, sier Arnesen.

Da alpinistene gjorde unna en del barmarkstesting på Toppidrettssenteret i dag var ikke Aamodt til stede, men han kommer til å bli med for fullt på den ti dager lange samlingen i Zermatt som innledes mandag.

(©NTB)

MEDALJE NUMMER 20: Her suser Kjetil Aamodt inn til OL-gull i Super G i OL i vinter. Alpinlandslaget regner med at veteranen så smått kommer tilbake til v-toppen etter skade. Foto: Scanpix
MEDALJE NUMMER 20: Her suser Kjetil Aamodt inn til OL-gull i Super G i OL i vinter. Alpinlandslaget regner med at veteranen så smått kommer tilbake til v-toppen etter skade. Foto: Scanpix Vis mer