Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt tror Knauss er uskyldig

Kjetil André Aamodt er overbevist om at østerrikeren Hans Knauss er uskyldig selv om det er funnet spor av nandrolon i en dopingprøve han har avgitt.

- Det virker som han har tatt et kosttilskudd og vært litt uforsiktig, for det er så små mengder forbudte stoffer som er funnet i prøven hans, sa Kjetil André Aamodt i en kommentar til dopingsaken som slo ned som en bombe i Val Gardena sent fredag kveld.

Det var etter utforrennet i Lake Louise i november at Knauss ble testet. Etter at det ble fastslått at testen var positiv er han suspendert inntil videre.

- Knauss er en veldig grei fyr, faktisk en av de aller hyggeligste og greieste av østerrikerne. Han kan selvsagt ha dopet seg, men jeg velger å tro på ham, sa Aamodt.

Selv bruker han aldri kosttilskudd eller vitaminer. Han vil rett og slett ikke ta noen sjanser.

- Nei, jeg holder meg langt unna slike stoffer. Dersom jeg skulle være uheldig, ville jeg miste all troverdighet. Det ønsker jeg ikke, sa han.

Lasse Kjus sa han hadde vanskelig med å gi noen kommentarer til Knauss-saken, rett og slett fordi han kjenner den for dårlig.

(©NTB)

USKYLDIG? Kjetil André Aamodt tror Hans Knauss er dopingfri.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media