Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt tror på Wengen-comeback

Kneet mye bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil André Aamodt har kjørt som prøvekjører i treningsomgangene i utfor i Lake Louise. Nå satser han på å være tilbake for fullt i Wengen.

- Det har fungert overraskende bra for meg i det siste. Kneet er blitt mye bedre på veldig kort tid, og jeg må vel innrømme at jeg ikke hadde trodd jeg skulle kjøre så godt så tidlig, sa Kjetil André Aamodt til NRK etter nattas trening i Lake Louise.

Han reiste hjem til Norge fredag, for det har aldri vært aktuelt for Aamodt å kjøre verdenscuprennene i Canada eller USA, men nå begynner han se så positivt på situasjonen at han er i gang med å planlegge sesongen.

- Slik det ser ut i øyeblikket, ligger det an til at jeg kommer til å stille i verdenscuprennene i Wengen i januar, sa Aamodt til NRK.

Verdenscupen i Wengen går fra 12. til 14. januar. Dersom Aamodt virkelig er i form til å stille der, ser det lyst ut med tanke på VM i Åre for ham også. Tidligere har han sagt at han trener en måneds tid med konkurranser før en eventuell VM-start.

Aamodt er i rute.

(NTB)

FRAMGANG: Kjetil Aamodt har testet kneet og håper å være tilbake i konkurranser i januar.
Hele Norges coronakart