Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt usikker på comeback

Det er høyst usikkert om Kjetil Andre Aamodt klarer å gjøre comeback i alpintoppen kommende sesong.

Den norske alpinkongen sliter fortsatt med kneet, og kan ikke trene på ski.

– De sier at det ikke er noe galt, men smerte er en merkelig ting og det er jo vondt da. Men vi får bare håpe at det gir seg, sier Kjetil Andre Aamodt til NRK.

Han legger til at han per i dag ikke har noen mulighet til å kjøre på ski eller trene noe særlig.

Planen er fortsatt å være konkurranseklar i slutten av november, men jo lenger kneet er vondt, desto lenger unna er sesongåpningen for 34-åringen. Han begynner nå å innstille seg på at den suksessrike fjorårssesongen, med et nytt olympisk gull som det store høydepunktet, kan ha vært hans siste.

– Jeg skal bli helt frisk igjen hvis jeg skal føle at det er noe vits å fortsette. Jeg orker ikke å holde på videre hvis jeg ikke får forberedt meg ordentlig. Skal jeg fortsette, må jeg kunne gjøre en ordentlig jobb og bli 100 prosent klar igjen, understreker Aamodt.

(ANB)

BLE SKADD UNDER OL: Kjetil Aamodt skadet menisken under Super G i Torino. Senere vant han utforgullet, før han ble operert etter sesongen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling