Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aanes-comeback på hjemmebane

Fritz Aanes gjør comeback på brytematta 29. desember. På hjemmebane i Narvik skal han møte den polske OL-mesteren Andrzej Wronski.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26. desember har han sonet ferdig den internasjonale dopingdommen han fikk etter å ha testet positivt på nandrolon under Sydney-OL. Tre dager senere er han klar for Narviks klubbmesterskap, skriver Fremover.

- Vi legger opp til et spektakulært lyd- og lysshow. Fritz er i veldig god form og gleder seg enormt, sier Aanes' advokat Are Johnsen til NTB. Motstander Wronski vant OL i 1996 og 1988, og har også EM- og VM-gull.

Etter klubbmesterskapet blir det konkurranser på Aanes nesten hver eneste helg, og det store siktemålet er EM i Finland i april.

(NTB)

TUNGT: Sjefslege Sverre Mæhlum (t.v.), toppidrettssjef Bjørge Stensbøl, pressattache Lars Otto Bjørnland och Fritz Aanes møter pressen etter den positive nandrolon-testen under Sydney-OL. 2. juledag har Aanes sonet ferdig dommen.Foto: Mats Schagerström / SCANPIX
Hele Norges coronakart