Aaron Samuel går fra Vålerenga til Sarpsborg

Skriver under på en tre års kontrakt.

TIL ØSTFOLD: Aaron Samuel tar turen fra Vålerenga til Sarpsborg. Nigerianeren skal ha skrevet under på en treårig kontrakt. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
TIL ØSTFOLD: Aaron Samuel tar turen fra Vålerenga til Sarpsborg. Nigerianeren skal ha skrevet under på en treårig kontrakt. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Nigerianeren Aaron Samuel går fra Vålerenga og har underskrevet en tre års kontrakt med Sarpsborg 08. Spisstalentet fikk 15 kamper i Vålerenga.

Han ble presentert på Brakka i østfoldbyen onsdag ettermiddag, og han ga med en gang uttrykk for at han var glad for å være i klubben.

- Jeg har sett Aarons enorme potensial. Han passer utmerket inn i troppen vår. Det viste han da han prøvespilte for oss i vårsesongen, sier trener Brian Deane, som også skryter av den jobben sportslig leder Thomas Berntsen har gjort for å få nigerianeren til å velge nettopp Sarpsborg.

Samuel kan ikke spille for sin nye klubb før 15. juli, noe som betyr at han ikke kommer til å være på banen i kampen mellom Sarpsborg 08 og Lillestrøm kommende søndag.

(NTB)