Aarøy endelig klar for japanske JEF United

- Jeg gleder meg.

BIG IN JAPAN: Med sine 204 centimeter vil Tor Hogne Aarøy ganske sikkert vekke oppsikt i Japan - der han skal spille for JET United de neste to årene. 
Foto: Morten Hjertø / Scanpix
BIG IN JAPAN: Med sine 204 centimeter vil Tor Hogne Aarøy ganske sikkert vekke oppsikt i Japan - der han skal spille for JET United de neste to årene. Foto: Morten Hjertø / ScanpixVis mer

Tor Hogne Aarøy kommer til å spille videre i japansk fotball. Nå er det klart at Aalesund og japanske JEF United er enig om overgangen.

AaFK-spilleren reiser til Japan i neste uke for å gjøre unna den medisinske testen, og når den er unnagjort er spissen på 2,04 meter på strømpelesten klar for den japanske 2. divisjonsklubben. Hjemmebanen ligger i Chiba, fire mil utenfor Tokyo.

Aarøy har ti sesonger bak seg i Aalesund, og nå er det klart at han i første rekke skriver en toårskontrakt med den japanske klubben. I Aalesund synes ledelsen det er trist å miste ham.

- Det er klart det er trist å miste Aarøy, sier AaFK-direktør Henrik Hoff til NRK.

- Dette er en fin mulighet til å oppleve noe nytt. Det blir spennende, og jeg gleder meg. Selvfølgelig blir det vemodig å forlate byen og klubben, men nå blir det nye utfordringer, sier Aarøy i følger NRK.

(NTB)