Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aase skuffet over Viking-tilbud

Gunnar Aase har fått et nytt kontraktstilbud fra Viking. Klubbens tilbud «frister» Aase med en årslønn som er 180 000 kroner lavere enn den nåværende lønnen. - Skjer det ikke endringer, blir det helt uaktuelt å spille for Viking, sier Aase.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aase har fått frist til i morgen med å svare på kontraktsforslaget. Brann, Brøndby og Aalborg har alle vist interesse for kantspilleren. Aase ba om forlenget frist for å sjekke henvendelsene fra de to danske toppklubbene. Svaret fra Viking var nei.

- Det gjør meg sint. Jeg vet at de andre spillerne har fått sine kontrakter for lenge siden uten å signere. I tillegg er jeg irritert over måten forhandlingene har foregått på. Tilbudet fra Viking har vært som et ultimatum, og ikke gjenstand for forhandlinger. Normalt ville jeg gitt litt og Viking litt. Bjarne Berntsen kan ikke sitte som en høvding uten å fire på noen ting, sier Gunnar Aase til Stavanger Aftenblad.

- Jeg forstår at Gunnar er skuffet, sier Viking-direktør Bjarne Berntsen til avisa.

I det nye kontraktsforslaget vil Aase tjene 180 000 kroner mindre i året enn han gjør i dag. Toårskontrakten vil dermed utggjøre et lønnskutt på 360 000 kroner for Viking-spilleren.

- Ingen andre spillere i Viking er i nærheten av å måtte redusere så mye som meg. Dessuten løper ikke den nye avtalen over to fulle år, men i ett år og ti måneder. Det er to månedslønner mindre og utgjør også en del. Skjer det ikke endringer, blir det helt uaktuelt å spille for Viking, sier Aase.

(Dagbladet.no<)