Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aase til Brøndby?

Brann var i går i forhandlinger med Viking-spilleren Gunnar Aase. Brann og Aase har ikke kommet til enighet om Viking-spillerens lønn. Nå har Aases agent henvendt seg til Brøndby-trener Åge Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Agent Stig Lillejord forhandlet i går med Brann-ledelsen. Foreløpig er det avstand mellom Aases lønnskrav og Branns tilbud.

- Det er ikke astronomiske krav Gunnar Aase har kommet med, og han kan på ingen måte beskyldes for å være grådig, men det er akkurat i overkant av det vi tør å gå inn på. Det er ikke lukket for alltid, men vi innser at det nå er en risiko for at Aase velger andre klubber, sier Branns sportssjef Arne Møller til Bergens Tidende.

Gunnar Aase holder fortsatt Brann-døra åpen.

- Det stemmer at vi ikke er helt enige. Men ingenting er skrinlagt. Jeg har verken sagt ja eller nei, sier Aase til avisa,

Stig Lillejord sier til Bergens Tidende at han ble en smule skuffet over tilbudet Brann kom med. Etter forhandlingsbruddet tok han kontakt med Åge Hareide i Brøndby.

- Vi skal ikke være bombastiske overfor Brann, men vi er ikke så positive som tidligere. Langt derifra, sier Lillejord.

  • Brann sendte i går et kontraktsforslag til Vålerengas Joachim Walltin. Partene er ifølge avisa mer eller mindre enige.