Aberdeen vil ha norsk 16-åring

Den skotske eliteserieklubben Aberdeen vil ha HamKam-talentet Fredrik Engelhardt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

16-åringen imponerte under en treningsuke i Aberdeen og regner med å motta et kontraktsforslag i posten en av de nærmeste dagene. Engelhardt har aldri vært med på en A-lagstrening med HamKam, men den skotske eliteserieklubben har latt seg imponere såpass mye av 16-åringen at de vil tilby ham kontrakt.

– Jeg regner med at et forslag til proffkontrakt dumper ned i postkassa en av de nærmeste dagene. Økonomisk blir det vel greit, sier Engelhardt til Hamar Arbeiderblad.

I fjor var Hamar-gutten på samling hos Chelsea, der han sammen med andre 15-åringer fikk vise seg fram. I Norge har han imidlertid bare spilt i aldersbestemte klasser.

– Det er den berømte drømmen som kan gå i oppfyllelse, sier han.

Aberdeens trener Neale Cooper var veldig fornøyd med ungguttens ferdigheter da han deltok på klubbens A- og B-treninger, men ga uttrykk for at han måtte begynne å bygge litt muskler.

– Han skrøt av farten og teknikken min, men sa også at jeg har en del å hente rent fysisk. De skotske gutta var ganske tøffe, slår unggutten fast.

Aberdeen ligger på sjetteplass i den skotske ligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer