Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Abidal i Barcelona-troppen

Operert for svulst i leveren for halvannen måned siden. Kan spille mot Real Madrid i morgen.

APPLAUS: Eric Abidal (nummer tre fra høyre) får applaus av lagkameratene etter sitt comeback. I morgen er han i troppen til kampen mot Real Madrid. Foto: EPA/ANDREU DALMAU/SCANPIx
APPLAUS: Eric Abidal (nummer tre fra høyre) får applaus av lagkameratene etter sitt comeback. I morgen er han i troppen til kampen mot Real Madrid. Foto: EPA/ANDREU DALMAU/SCANPIx Vis mer

(Dagbladet): Barcelona-back Eric Abidal (31) er sensasjonelt tilbake i troppen foran morgendagens kamp mot Real Madrid.

Den franske Barca-spilleren ble operert for en svulst i leveren 17. mars. Operasjonen var vellykket, men det var ventet at Abidal i hvert fall mistet resten av sesongen - hvis han noen gang kom tilbake som fotballspiller.

Abidal var tilbake i full trening først i dag og ble umiddelbart tatt ut til kampen mot Real Madrid. Han ble mottatt med applaus fra lagkameratene.

- Abidal kan spille litt om vi ønsker det. Han er tilbake og folk vil være glade for det, sa Guardiola på kveldens pressekonferanse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media