Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Abidal kan gjøre sensasjonelt Barca-comeback rundt nyttår

Trener med ball.

TRENER MED BALL IGJEN: Seks måneder etter levertransplantasjonen som følge av kreftsykdom, trente Barcelona-backen Eric Abidal (33) med ball for første gang tirsdag. Foto: AFP PHOTO/ FRANCK FIFE
TRENER MED BALL IGJEN: Seks måneder etter levertransplantasjonen som følge av kreftsykdom, trente Barcelona-backen Eric Abidal (33) med ball for første gang tirsdag. Foto: AFP PHOTO/ FRANCK FIFE Vis mer

Seks måneder etter levertransplantasjonen som følge av kreftsykdom, trente Barcelona-backen Eric Abidal (33) med ball for første gang tirsdag.

- Jeg er sliten, men veldig glad, sa franskmannen etter milepælen.

I april gjennomgikk stjernespilleren en ni timer lang levertransplantasjon. Fetteren Gerard var donor etter at det i mars i fjor ble fjernet en svulst fra forsvarsspillerens lever.

Forrige sesong spilte Abidal 20 seriekamper for katalanerne. Flere eksperter mente etter operasjonen at Abidal neppe ville bli å se på fotballbanen igjen.

Nå tyder mye på at de kan ha tatt feil.

De siste to månedene har 33-åringen trent lett.

- Jeg håper dette er første dag på vei tilbake til fotballbanen for alvor. Målet nå er sakte, men sikkert å gjenvinne ballfølelsen, sa Abidal.

I tidligste fall kan franskmannen være tilbake i spill rundt nyttår, men neppe for klubbens førstelag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media