Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Abraham innledet med knockoutseier

Treningskameraten til Cecilia Brækhus.

NÅDELØS: Arthur Abraham (t.v.) vant over amerikanske Jermanin Taylor på knockout. Foto: Michael Gottschalk/Scanpix
NÅDELØS: Arthur Abraham (t.v.) vant over amerikanske Jermanin Taylor på knockout. Foto: Michael Gottschalk/Scanpix Vis mer

|||Arthur Abraham, Cecilia Brækhus treningskamerat hos Sauerland, innledet «Super Seks»-serien i supermellomvekt med knockoutseier.

Han slo ut amerikaneren Jermain Taylor helt i slutten av 12. runde med en rett høyre som satt perfekt på amerikanerens hakespiss. Da gjensto det seks runder av kampen.

- Jeg brukte noen runder på å analysere Taylor. Deretter lot jeg ham trøtte seg ut med punchslagene sine, før jeg slo tilbake, sa Abraham etter kampen.

Han er fortsatt ubeseiret som profesjonell og står nå med 31 seirer. 25 av kampene har han avgjort før full tid.

- Han overrasket meg med høyretrefferen mot slutten. Jeg så aldri det slaget komme, sa Taylor, som står med 28 seirer, fire nederlag og en uavgjort på kamplisten sin etter lørdagens tap i Berlin.

Arthur Abrahams kamp mot Jermain Taylor var den første av 12 kamper i løpet av de neste 18 månedene for å kåre en ubestridt mester i boksesportens aller sterkeste klasse.

Senere lørdag vant WBC-mester Carl Froch over Andre Dirrell med delte dommerstemmer i hjembyen Nottingham. Den neste som skal ut i denne superserien for supermellomvektere er Mikkel Kessler. Den danske WBA-mesteren møter Andre Ward i California 21. november.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media