Abramovitsj bygger hall til Isinbajeva

Hjelper stavhopper.

RIKMANNS RUBLER: Jelena Isinbayeva skal få trene innendørs neste vinter, takket være Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .
RIKMANNS RUBLER: Jelena Isinbayeva skal få trene innendørs neste vinter, takket være Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX .Vis mer

Chelsea-eier Roman Abramovitsj er en så idrettsinteressert mann at han skal bygge treningshall til Jelena Isinbajeva.

Milliardæren har lovet å rehabilitere en innendørsarena i Volgograd, slik at Isinbajeva kan trene i hjembyen sin både sommer og vinter.

Abramovitsj og Isinbajeva møttes i Zürich i desember i forbindelse med at Moskva fikk fotball-VM i 2018, og det var da de snakket om mulighetene for å fikse treningshallen i Isinbajevas hjemby.

Den russiske friidrettssjefen Valentin Balakhnitsjov bekrefter overfor nyhetsbyrået Reuters at planene er i ferd med å bli igangsatt. Nå er også Isinbajeva i ferd med å flytte hjem fra sin base i Italia, og det ser ut til å få fortgang i planene om å få rustet opp den gamle hallen i Volgograd.

- Nå håper vi alle at den gamle hallen skal stå ferdig rehabilitert like etter at sommerferien er over, sier Balakhnitsjov.

Ved siden av Isinbajeva holder også tresteg- og lengdehopper Tatjana Lebedeva og høydehopperen Jelena Slesarenko til i Volgograd. Alle er olympiske mestere, og alle vil dra nytte av trening i den nye hallen så fort det er klar til bruk.

(NTB-Reuters)