Abramovitsj i fredsmøte med Mourinho

Var rasende sist.

(Dagbladet.no): Chelsea har spilt seks kamper uten sin rubelmilliardær Roman Abramovitsj på tribunen.

I morgen skal Chelsea-eieren se sitt lag igjen, i cupen mot Norwich på Stamford Bridge.

Hvis ikke et nytt møte med Jose Mourinho i forkant av kampen utarter. Sist gang de to møttes, i begynnelsen av januar, endte samtalene med en kjempekrangel, skriver The Times i dag.

Russeren stormet ut av møtet, etter at en hissig Mourinho hadde krevd å få kjøpe en ny spiss i overgangsvinduet. Chelsea-direktør Peter Kenyon har prøvd å glatte over striden, han har godsnakket med begge parter.

Men fortsatt har ikke Abramovitsj og Mourinho sagt et ord til hverandre på halvannen måned.

Det skal gjøres i forbindelse med helgas kamp, og ifølge avisa er både eier og manger innstilt på å holde fred til beste for klubben.

Den britiske avisa mener det er allment kjent at Abramovitsj, som ikke liker konfrontasjoner, går dårlig sammen med den karismatiske portugisiske manageren.

Derfor er det fortsatt mest trolig at Mourinho skifter beite til sommeren.

SÅ FOTBALL, BARE IKKE CHELSEA: Roman Abramovitsj har flere hobbyer, inkludert russisk fotball. Her er Chelsea-eieren på tribunen under en treningskamp i Israle mellom Spartak Mosckva og CSKA Moskva 1. februar. Foto: Scanpix/Reuters
SÅ FOTBALL, BARE IKKE CHELSEA: Roman Abramovitsj har flere hobbyer, inkludert russisk fotball. Her er Chelsea-eieren på tribunen under en treningskamp i Israle mellom Spartak Mosckva og CSKA Moskva 1. februar. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
FREDSMEGLEREN: Direktør Peter Kenyon (t.h) prøver å ordne opp i sjefskampen i Chelsea.