Abramovitsj måtte bæres i sikkerhet

Prøvde å bestige Afrikas høyeste fjell.

MÅTTE AVBRYTE: Mens Cheryl Cole og andre kjendiser i Roman Abramovitsjs følge kom seg til toppen av Kilimanjaro, måtte russeren kaste inn håndkleet og hjelpes i sikkerhet. Foto: AP Photo/Akira Suemori
MÅTTE AVBRYTE: Mens Cheryl Cole og andre kjendiser i Roman Abramovitsjs følge kom seg til toppen av Kilimanjaro, måtte russeren kaste inn håndkleet og hjelpes i sikkerhet. Foto: AP Photo/Akira Suemori Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Med sine 5895 meter er Kilimanjaro Afrikas høyeste fjell, og rundt 18 000 mennesker greier å nå toppen hvert år.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj er ikke blant disse. 

Daily Mail skriver at den russiske milliardæren måtte bæres i sikkerhet etter å ha fått pusteproblemer på vei mot fjelltoppen. Heldigvis hadde han nok av hjelpere - 113 i tallet ifølge den britiske tabloiden.

Abramovitsj skal ha hatt flere kjendiser i følget sitt, deriblant Russlands landslagstrener Guus Hiddink og Ashley Coles bedre halvdel, Cheryl Cole.

Men der Girls Aloud-stjernen kom helt til topps, måtte altså Abramovitsj og seks andre venner kaste inn håndkleet. Kanskje overvurderte milliardæren sin egen fysiske kapasitet, for i stedet å velge den klassiske turistruten, også kjent som «Coca Cola-ruten», valgte Abramovitsj en langt tøffere vei mot målet.

I tillegg droppet følget den anbefalte akklimatiseringsfasen på sju dager, for å stå bedre rustet til å takle den tynne lufta.

Om Abramovitsj var skuffet over å ikke komme seg til topps, fant han kanskje trøst i at Chelsea klatret til topps på tabellen etter 2-1 borte mot Stoke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer