Abramovitsj samlet styret rett etter sjokktapet. Der fikk Mourinho full støtte

Mourinho fryktet han skulle få sparken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

José Mourinho sa han må sparkes for å forsvinne etter tapet for Southampton, men ifølge Daily Mail har styret og klubbens eier, Roman Abramovitsj, bestemt seg for å la Mourinho fortsette i jobben.

Da han ble intervjuet av Sky Sports etter 1-3-tapet hjemme på Stamford Bridge, svarte han med en sju minutter og ti sekunder lang forsvarstale, der han på overraskende vis tok opp spørsmålet om sin egen framtid.

- Løper ikke fra ansvaret - Jeg kan tenke meg hva folk snakker om, så jeg vil gjøre det klart at:

1. Jeg vil ikke løpe fra ansvaret.

2. Hvis klubben vil ha meg bort, må de sparke meg. Å bli mester denne sesongen kommer til å bli vanskelig, men jeg er overbevist om at vi vil bli topp fire.

3. Jeg tror klubben står overfor et mulig veiskille i klubbens historie: Hvis klubben sparker meg, sparker de den beste manageren Chelsea har hatt. Sparker de meg sender de et signal om at disse resultatene bare er managerens feil, sier Mourinho.

Vakte oppsikt Den sju minutter lange monologen, hvor Mourinho også gikk i strupen på dommerstanden, og anklaget dem for ikke tørre å gi straffe til Chelsea, vakte oppsikt i fotballmiljæøene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.