- Abramovitsj vil hente Kaka til Chelsea

Pris: 1,11 milliarder.

(Dagbladet.no): I sommer sto Barcelonas Ronaldinho på toppen av Chelsea-eier Roman Abramovitsjs ønskeliste.

Nå vil Abramovitsj i stedet ha Milan-stjernen Kaka, skriver Daily Express.

25-åringen har en klausul i kontrakten som gjør at han vil koste 100 millioner pund, eller 1,11 millarder kroner, ved en overgang bort fra San Siro.

Verdens dyreste

Det er selvsagt verdensrekord for en fotballspiller, og en sum ingen andre klubbeiere enn Abramovistj kan punge ut. Chelsea skal to ganger tidligere ha prøvd seg på den målfarlige midtbanespilleren - og fikk da beskjed om milliardbeløpet.

Kaka har selv tidligere åpnet for for spill i Premier League - en gang i framtida.

- Jeg har det fint i Milan og regner med å fortsette der. Men hvis vi snakker hypotetisk, så tror jeg bare jeg kunnet dratt til en klubb av samme størrelse. De finner du bare i England og Spania, sa Kaka.

To ut?

ØNSKET TIL LONDON? Ei britisk avis mener at Kaka kan være på vei til Chelsea for et astronomisk beløp i januar. Foto: Scanpix/Afp
ØNSKET TIL LONDON? Ei britisk avis mener at Kaka kan være på vei til Chelsea for et astronomisk beløp i januar. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Avisa hevder at både Frank Lampard og Didier Drogba kan være på vei bort fra Stamford Bridge, begge tilhører den delen av Chelsea-troppen med tette bånd til sparkede José Mourinho.

Daily Mirror skriver i dag at manager Avram Grant frykter at Lampard kan ødelegge stemningen i garderoben, dessuten har han ikke underskrevet en ny kontrakt med klubben.

Real Madrid skal være interessert i både Lampard og Drogba når overgangsvinduet åpner i januar.

- Abramovitsj vil hente Kaka til Chelsea
EUROPAS BESTE: Kaka ble kåret til Europas beste klubbspiller - og angriper - under Uefas kåring i august.