KJØLIG: Pep Guardiola og Jose Mourinho er ikke verdens beste venner. Her før søndagens kamp. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / Scanpix
KJØLIG: Pep Guardiola og Jose Mourinho er ikke verdens beste venner. Her før søndagens kamp. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / ScanpixVis mer

- Absolutt alt med Real Madrid bekymrer meg

Bekymret Guardiola før kveldens El Clasico.

(Dagbladet): Real Madrid var uheldige som ikke vant den første kampen i Supercopa søndag.

«Los Merengues» virket å være i bedre form enn katelanerne, og skapte flere, og større, muligheter enn Pep Guardiolas menn.

I kveld møtes lagene til returmøtet, og Pep Guardiola innrømmer at Real Madrid er favoritter.

- Absolutt alt med Real Madrid bekymrer meg. Hvis vi spiller slik vi gjorde på søndag vil det bli veldig vanskelig. De var bedre enn oss, og selv om vi har blitt bedre har jeg likevel en følelse av at de er bedre. Kampen tok mye energi, og det blir vi som må jakte etter dem nå, sa Guardiola på gårsdagens pressekonferanse ifølge nyhetsbyrået AP.

I Real Madrid-leiren har man tro på seier.

- Hvis vi spiller slik vi gjorde søndag, vil Supercupen være Real Madrids'. Laget må gå utpå der med et ønske om å vinne kampen, og vi skal prøve å spille slik vi gjorde her om dagen. Forhåpentligvis vil det vise seg på resultattavla, sier Aitor Karanka.

Kan debutere Nysignerte Cesc Fabregas ble mandag omsider klar for Barcelona etter to sesonger med intense spekulasjoner. 24-åringen er i troppen til kveldens kamp.

- Jeg må bestemme meg for om han skal spille hele kampen eller bare et par minutter, sier Guardiola.

- Han spiller som han hart lært her og i England. Han har en del å gå på hva de defensive ideene og konseptene angår, men offensivt flytter han seg veldig bra.

Den tidligere Arsenal-kapteinen spilte ikke en eneste treningskamp for Arsenal i sommer, og var utelatt fra Arsenal-troppen som møtte Newcastle forrige helg.

KAN DEBUTERE: Cesc Fabregas er i troppen til dagens kamp, og kan få sin Barcelona-debut. Foto:  Reuters / Gustau Nacarino / Scanpix
KAN DEBUTERE: Cesc Fabregas er i troppen til dagens kamp, og kan få sin Barcelona-debut. Foto: Reuters / Gustau Nacarino / Scanpix Vis mer

- På vei til trening for å forberede meg på kveldens store kamp. Ha en god dag, folkens. Moc moc! skriver Fabregas på Twitter.

Dommer-klaging Real Madrid-leiren klagde på dommeren - igjen - etter søndagens kamp. De mente blant annet at Cristiano Ronaldo ble snytt for et straffespark like før slutt.

- Real Madrid er blitt bedre, men det er andre ting som ikke ser ut til å endre seg, sa Mourinho-assistent Aitor Karanka etter kampen. Trolig siktet han til domerens innsats i kampen.

Mourinho, virker det som, har boikottet pressen etter forrige sesong krig mellom lagene. Da uttalte den karismatiske portugiseren dommerne at «han ble kvalm over verden vi lever i» etter en rekke kontroversielle avgjørelser i Barcelonas favør.

Barcelona-spillerne var heller ikke fornøyd med beskyttelsen de fikk fra kamplederen søndag.

- Det er fotball, ikke bryting, sier venstreback Adriano som var misfornøyd med Real Madrids «fysiske spillestil» ifølge El Mundo Deportivo.

Kampen begynner klokka 22.55 i kveld,  og sendes direkte på Canal+ Fotball.

GRISETE? Barcelona-spillerne beskylder Real Madrid-spillerne for å spille stygt når de møter Barcelona. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO
GRISETE? Barcelona-spillerne beskylder Real Madrid-spillerne for å spille stygt når de møter Barcelona. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO Vis mer