Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Abu forlater Strømsgodset

Spiller sin siste kamp 30. juni.

SAVN: Mohammed Abu har vært blant Strømsgodsets beste og viktigste spillere i den tida han har vært i klubben. Nå forlater han Drammen etter at låneavtalen med Manchester City går ut 30. juni. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SAVN: Mohammed Abu har vært blant Strømsgodsets beste og viktigste spillere i den tida han har vært i klubben. Nå forlater han Drammen etter at låneavtalen med Manchester City går ut 30. juni. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Midtbanespiller Mohammed Abus spiller sin siste kamp for serieleder Strømsgodset når låneavtalen går ut 30. juni.

Dermed har midtbanespilleren, som også var på utlån til drammensklubben forrige sesong, kun to seriekamper og en cupkamp igjen for Strømsgodset. Ghaneseren, som er på utlån fra engelske Manchester City har under hele sin periode i klubben vært blant lagets viktigste spillere.

- Det er tøft at Abu reiser. Alle hadde håpet han skulle bli, men realiteten er at vi har visst at det er store sjanser for at han ikke kunne bli, sier sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidene.

Manchester City skal ha et ønske om å låne ut 20-åringen til en bedre klubb når neste sesong starter.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media