Abu har spilt sin siste Godset-kamp

Står over mot Hønefoss med kneskade.

MISTER SISTE KAMP: Mohammed Abu skulle i utgangspunktet ta avskjed med Marienlyst mot Hønefoss på lørdag, men mister kampen på grunn av en kneskade. Nå reiser det ghanesiske stortalentet videre for å matches på et høyere nivå.Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
MISTER SISTE KAMP: Mohammed Abu skulle i utgangspunktet ta avskjed med Marienlyst mot Hønefoss på lørdag, men mister kampen på grunn av en kneskade. Nå reiser det ghanesiske stortalentet videre for å matches på et høyere nivå.Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Strømsgodset må klare seg uten Mohammed Abu i lørdagens Buskerud-derby mot Hønefoss.

Midtbanespilleren sliter med en kneskade etter at han ble taklet stygt i 3-3-kampen mot Rosenborg, skriver Drammens Tidende.

Abu forlater SIF etter lørdagens kamp. Han returnerer til Manchester City.

- Veldig synd at jeg ikke får spilt den siste hjemmekampen. Jeg gledet meg til å ta farvel med supporterne, sier Abu.

Han blir ventelig lånt ut igjen av City. Neste stopp blir trolig på et høyere nivå enn norsk fotball. 20-åringen er ønsket av Anderlecht, Celtic, Espanyol og Mallorca.

- Det er trist å forlate Godset nå som vi topper tabellen og spiller så bra fotball. Men jeg kom hit for å hjelpe laget for en kortere periode, og kan reise med en god følelse, sier Abu til DT.

(NTB)