Super League

AC Milan følger etter

Den italienske klubben skal angivelig ha trukket seg ut av Super League. Det betyr at ni av tolv klubber nå har trukket seg.

UT: Zlatan Ibrahimovic og hans AC Milan ser ut til å ha trukket seg fra Super League. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images
UT: Zlatan Ibrahimovic og hans AC Milan ser ut til å ha trukket seg fra Super League. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 13.20-tiden onsdag formiddag sendte AC Milan ut en pressemelding hvor de gjorde det klart at de trekker seg ut fra Super League.

Engelske BBC skriver at de nå har fått det bekreftet fra klubben at de har trukket seg.

- Det var ikke klart i den offisielle uttalelsen, men BBC Sport har akkurat fått bekreftelse fra AC Milan at de vil trekke seg fra den europeiske Super League, skriver de.

Ikke lenge etterpå modererte den italienske klubben seg. I pressemeldingen heter det:

"Vi godtok invitasjonen til å delta i Super League- prosjektet med den ekte intensjonen om å levere en best mulig europeisk konkurranse for fotballfans rundt om i verden og til det beste for klubben og våre egne fans. Endring er ikke alltid lett, men utvikling er nødvendig for framgang, og strukturene i europeisk fotball har utviklet seg og endret seg gjennom flere tiår.

Stemmene og bekymringene til fans over hele verden har imidlertid tydelig blitt uttrykt om Super League, og AC Milan må være følsom for stemmen til de som elsker denne fantastiske sporten.

Vi vil fortsette å jobbe hardt for å levere en bærekraftig modell for fotball", heter det i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer