<strong> NYE RYKTER:</strong>  Rettssaken i mot dopinglegen Eufemiano Fuentes ruller videre, og stadig flere blir dratt inn i saken - deriblant fotballklubber. Siste offer for spekulasjonene er AC Milan, som benekter å ha hatt noe forhold til Fuentes. Foto: EPA / CHEMA MOYA / NTB Scanpix
NYE RYKTER: Rettssaken i mot dopinglegen Eufemiano Fuentes ruller videre, og stadig flere blir dratt inn i saken - deriblant fotballklubber. Siste offer for spekulasjonene er AC Milan, som benekter å ha hatt noe forhold til Fuentes. Foto: EPA / CHEMA MOYA / NTB Scanpix Vis mer

AC Milan trekkes inn i Fuentes-skandalen

Dopinglegens angivelige notater publisert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den italienske klubben har blitt dratt inn i Operasjon Puerto-skandalen etter at flere spanske aviser har publisert det som skal være et av dopinglegen Eufemiano Fuentes håndskrevne notater fra 2005.

Både El Periodico og El Pais publiserer notatet hvor navn som Asti, RSOC og Milan står skrevet.

Milan-rykter Mandag fortalte eks-president i Real Sociedad, Iñaki Badiola, at Real Sociedad skal kjøpt doping av Fuentes i seks år.
Kjøpene, hevder Badiola at, skal ha skjedd mens José Luis Astiazarán var president i klubben.

Astiazarán, som nå er president i LFP (Liga de Fútbol Profesional), gikk ut samme dag og offisielt hevdet at han ikke har kjennskap til at den spanske klubbens skal ha kjøpt doping.

I notatet som de spanske avisene har publisert, har tittelen "konto Asti", som de spanske avisene mener kan stå for Astiazarán. RSOC hevdes å stå for Real Sociedad.

Etter at notatet ble publisert, har ryktene svirret om også den italienske fotballklubben AC Milan har stått på Fuentes sin kundeliste.

På sine hjemmesider benekter fotballklubben all kontakt med dopinglegen.

Trur ryktesprederne - AC Milan har aldri hatt direkte eller indirekte kontakt av noe slag med dr.Eufemiano Fuentes, skriver den italienske klubben.

- Enhver referanse til virksomhet mellom dr.Fuentes  og klubben er derfor et resultatet av misforståelser eller feiltolkninger, står det videre i meldingen som ble lagt ut i dag.

Klubben skriver videre at de ikke vil være nødige med den eller de som hevder at det finnes en relasjon.

- AC Milan vil handle mot de som hevder, uttaler eller sprer rykter som ikke er i samsvar med det som er spesifisert ovenfor, skriver italienerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer