Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Action & sex

En orgie av action & sex veltet over Sjåvi-9 og Deres uavhengige ekspertkommentator i går ettermiddag, og etter en uke med Vår Staudes antiseptiske studioperfeksjonisme var det jaggu på tide

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En orgie av action & sex veltet over Sjåvi-9 og Deres uavhengige ekspertkommentator i går ettermiddag, og etter en uke med Vår Staudes antiseptiske studioperfeksjonisme var det jaggu på tide. Sjåvi-9 har gang på gang prøvd å kalkulere sjansen for at frk. Staude skulle komme til å forsnakke seg, subsidiært svelge en konsonant under sending, men har ikke gigabytes nok til å regne ut et så mikroskopisk tall. Derimot peip det friskt i harddisken da utforgutta serverte action og special effects i toppklasse, etterfulgt av De Tre Meloner- Hjeltnes, Ulvang og Brimi- med nakne rumper på japansk massasje-institutt.

- Helt rått, ropte Sjåvi-9, - Maier med tre ganger baklengs volte og halvskru er enda råere enn åpningsseremonien fra ski-VM i Trondheim. Og gutta på massasjetur, wow!! Det kaller jeg dampende erotikk, «Playboy After Hours» blir rene fjernsynskjøkkenet i forhold.

  • Selv synes jeg Sjåvi-9 blir vel eksaltert, så for å pense ham inn på et sunnere spor, satte jeg ham i gang med å konstruere et Alex-filter. Det skal festes på TV-apparatet, og fange opp begge ansiktsuttrykkene, hjelpelatteren og alle de 30 ordene Alex Rosén har tatt med seg til Japan. Konstruksjonsjobben burde ikke være særlig komplisert, det er svært enkle greier som skal filtreres vekk fra NRK1. Blir resultatet vellykket, skal vi lage et spesial-kalibrert vaffel- og pludrefilter for TV2-sendingene også.
  • I skrivende stund har ennå ikke Bjørn Dæhlie kvittert ut gullmedaljen på jaktstarten, og Bjarte Engen Vik har ennå ikke gått gulløpet sitt. Når dette leses burde imidlertid saken være grei for begge to. Jeg ser bare jordskjelv, svenskevirus eller utenlandsk bruk av klappski og drakter med pålimte gummistrimler som reelle trusler mot to norske gull. Mest spennende er likevel hva slags dampende sexshow Vår Staude legger opp til lørdag ettermiddag. Selv håper jeg på noe medkronprinsen, for eksempel live-showet «Erotikk og republikk».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!