Lyon vant Champions League

Ada har vunnet Champions League, hun hisser seg ikke opp over UEFAs forskjellsbehandling

Etter 69 minutter scoret Lyon et mål som ville gitt dem seieren hadde mållinjeteknologien vært på plass. I verste fall kunne det kostet dem trofeet.

HISTORISK: Ada Hegerberg holder oppe Lyons tredje strake Champions League-trofé. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån.
HISTORISK: Ada Hegerberg holder oppe Lyons tredje strake Champions League-trofé. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KIEV (Dagbladet): - Det er fryktelig å tenke på at det kunne blitt avgjørende, men takk og lov, det skjedde ikke, sier Ada Hegerberg om situasjonen som kunne kostet Lyon den tredje strake Champions League-triumfen.

Ut over det orker hun ikke hisse seg opp over det som eventuelt kunne gått talt fordi UEFA ikke har tatt i bruk den teknologien som er en selvfølge når Real Madrid møter Liverpool om to dager.

- Jeg har vunnet Champions League, det er det som betyr noe, sier Ada Hegerberg.

Pluss scoringen da, den som ga henne 15 Champions League-mål og rekorden alene.

- Jeg er der jeg ønsker å være, det er dette jeg jobber for hver eneste dag. Det er det alt handler om. Og nå som vi har klart å vinne tre strake og jeg har tatt rekorden og scoret i to Champions League-finaler (1-0 scoringen i 2016) er det bare en ting som gjelder.

- Nye mål.

Saken fortsetter under videoen.

Ada Hegerberg og Lyon lot seg ikke ryste av Wolfsburgs tidlige 1–0 scoring i første ekstraomgang. De bare skjerpet seg, fikk litt hjelp av en utvisning og hadde en nederlandsk reserve - Shanice van de Sanden - som sammen med den norske spissen åpnet alle dørene i Wolfsburg-forsvaret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer