Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ada viser frem fotballkjæresten: - 2016 blir helt rått. Spesielt med han her

Nytt landslagspar.

 BEKREFTET KJÆRESTER:  Ada Hegerberg la ut et bilde av seg selv og Thomas Rogne foran Big Ben i London. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet.
BEKREFTET KJÆRESTER: Ada Hegerberg la ut et bilde av seg selv og Thomas Rogne foran Big Ben i London. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): Den målgiftige Lyon-spissen Ada Hegerberg og IFK Gøteborg-spiller Thomas Rogne bekrefter at de er kjærester. Nyheten kommer etter Hegerberg la ut et bilde av de to i London, med den vedlagte teksten: 

«2016 blir rått. Spesielt med han her.»

- Jeg kan bekrefte at vi er kjærester, men noe utover det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Hegerberg til TV2.

Ada Hegerberg (20) har gjort stor suksess i år, og stjerneskuddet fra Sunndalsåra har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt.

?2016 blir rått. Spesielt med han her!

Et bilde publisert av Ada Stolsmo Hegerberg (@ahegerberg)

Med åtte mål har hun scoret tre mål mer enn toer brasilianske Marta, som har blitt kåret til verdens beste fotballspiller fem ganger. 

Ekstremt dedikert Nå spekuleres det i om 20-åringen innen kort tid kan bli identifisert som verdens beste.

- Ada er i hvert fall på vei til å bli det. Hun har alle forutsetninger for å bli verdens beste spiss. Hun er en uredd kraftspiss som er ekstremt dedikert, sa Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen om det unge talentet i desember. 

Da Dagbladet var i kontakt med Hegerberg tidligere i høst, var hun hakket mer ydmyk. 

- Jeg vil ikke spekulere i om jeg er verdens beste eller ikke. Hvis man er fornøyd med det man har gjort, stopper utviklingen. Jeg ser alltid fremover og er ekstremt sulten. Jeg er ung og tenker at dette bare er starten på noe stort, sa Hegerberg da. 

 FUNNET KJÆRLIGHETEN:  IFK Gøteborg-spiller Thomas Rogne og Ada Hegerberg offentliggjorde at de er et par i en post på Instagram. Foto: Scanpix.
FUNNET KJÆRLIGHETEN: IFK Gøteborg-spiller Thomas Rogne og Ada Hegerberg offentliggjorde at de er et par i en post på Instagram. Foto: Scanpix. Vis mer

Thomas Rogne (25) kom til IFK Gøteborg i fjor, etter et tre år langt opphold i Celtic og Wigan. Midtstopperen har også spilt tre landslagskamper for Norge. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media