Ada viser frem fotballkjæresten: - 2016 blir helt rått. Spesielt med han her

Nytt landslagspar.

BEKREFTET KJÆRESTER:  Ada Hegerberg la ut et bilde av seg selv og Thomas Rogne foran Big Ben i London. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet.
BEKREFTET KJÆRESTER: Ada Hegerberg la ut et bilde av seg selv og Thomas Rogne foran Big Ben i London. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den målgiftige Lyon-spissen Ada Hegerberg og IFK Gøteborg-spiller Thomas Rogne bekrefter at de er kjærester. Nyheten kommer etter Hegerberg la ut et bilde av de to i London, med den vedlagte teksten: «2016 blir rått. Spesielt med han her.»

- Jeg kan bekrefte at vi er kjærester, men noe utover det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Hegerberg til TV2.

Ada Hegerberg (20) har gjort stor suksess i år, og stjerneskuddet fra Sunndalsåra har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt.

Med åtte mål har hun scoret tre mål mer enn toer brasilianske Marta, som har blitt kåret til verdens beste fotballspiller fem ganger. 

Ekstremt dedikert Nå spekuleres det i om 20-åringen innen kort tid kan bli identifisert som verdens beste.

- Ada er i hvert fall på vei til å bli det. Hun har alle forutsetninger for å bli verdens beste spiss. Hun er en uredd kraftspiss som er ekstremt dedikert, sa Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen om det unge talentet i desember. 

Da Dagbladet var i kontakt med Hegerberg tidligere i høst, var hun hakket mer ydmyk. - Jeg vil ikke spekulere i om jeg er verdens beste eller ikke. Hvis man er fornøyd med det man har gjort, stopper utviklingen. Jeg ser alltid fremover og er ekstremt sulten. Jeg er ung og tenker at dette bare er starten på noe stort, sa Hegerberg da. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer