Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adam ber Blackpool om å få gå til Liverpool

Lei av å vente.

UTÅLMODIG: Charlie Adam har vært i møter med Blackpools styreformann Karl Oyston denne uka, der han skal ha bedt om å få gå til Liverpool. Foto: (AP Photo/Jon Super)
UTÅLMODIG: Charlie Adam har vært i møter med Blackpools styreformann Karl Oyston denne uka, der han skal ha bedt om å få gå til Liverpool. Foto: (AP Photo/Jon Super) Vis mer

Charlie Adam er lei av å vente. Nå skal midtbanespilleren ha fortalt Blackpool at Liverpool er klubben han vil til, skriver Blackpool Gazzette.

Den 25 år gamle skotske landslagsspilleren har vært ønsket av Liverpool siden i januar, men en overgang har latt vente på seg.

Klubbene blir ikke enige om overgangssummen. Liverpool vil ikke betale mer enn 8 millioner pund for spilleren, mens Blackpool ønsker noe mer.

En løsning kan bli at Liverpool låner ut stopperen Danny Wilson til de oransje kommende sesong. 19-åringen har fått få sjanser og har heller ikke imponert i Liverpool etter overgangen fra Rangers.

Stephen Darby kan også bli sendt til Blackpool for å få løst den langvarige overgangssaken.

(NTB)