KLAR FOR CARDIFF: Tidligere Reading-spiss Adam Le Fondre ble i dag presentert som Cardiff-spiller. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK  / NTB Scanpix
KLAR FOR CARDIFF: Tidligere Reading-spiss Adam Le Fondre ble i dag presentert som Cardiff-spiller. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK / NTB ScanpixVis mer

Adam Le Fondre er Solskjærs fjerde spillerkjøp på kort tid

Ble presentert i dag.

Den tidligere Reading-spissen Adam Le Fondre (27) ble onsdag presentert som Cardiff-spiller. Det er den fjerde spilleren Ole Gunnar Solskjær henter til klubben på kort tid.

27-åringen har skrevet under på en kontrakt med waliserne. Det fryder ham stort at det er nettopp Solskjær som leder laget.

- Jeg er veldig fornøyd med å jobbe under Ole og jeg kan ikke vente med å komme i gang. Å score mål er det jeg gjør, sa Le Fondre ifølge klubbens nettsider.

Engelskmannen har spilt i Reading de siste årene og har scoret 41 mål på sine 109 kamper for klubben. Tidligere har han spilt for blant annet Rochdale og Rotherham lavere i det engelske ligasystemet.

- Det er en veldig god mulighet for meg å komme hit og få muligheten til å spille under et barndomsforbilde i Ole Gunnar Solskjær. Det var et tilbud jeg ikke kunne si nei til, sa Le Fondre.

Siden sesongslutt har Cardiff tidligere presentert Javi Guerra, Guido Burgstaller og Federico Macheda som nye spillere.

(NTB)