Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adams: - Vialli får sparken

To dager før Chelsea og Arsenal møtes hisser England-kaptein Tony Adams opp london-rivalen. - Vialli er på vei ut, sier Adams. Les også siste nytt og ryktene fra Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenals Martin Keown og Chelseas Marcel Desailly braket sammen på vei til garderoben etter Frankrike - England lørdag kveld.

Adams utspill om Viallis framtid kommer ikke til å gjøre onsdagens oppgjør mindre følelsesladd.

- Jeg tror Vialli kommer til å slutte etter denne sesongen. Jeg tror denne blir hans siste, fordi hvis han ikke er har suksess kommer de til å kvitte seg med han uansett, sier Adams til Daily Mail.

Arsenal-veteranens innsidekunnskap om Viallis managerplaner kommer fra Nottingham Forest-manager David Platt. Han spilte sammen med Vialli i Serie A på begynnelsen av 90-tallet.

- Jeg snakket med Platty og han snakket om at Vialli, at han angret fordi han ikke hadde tatt seg mer fri, sier Adams.

Kanu møtte ikke opp

Arsenal-spiss Nwankwo Kanu skulle møtt opp i Australia for Nigerias OL-lag i dag. Men da nigerianerne landet var ikke Kanu med. - Det er 50 prosents sjanse for at Kanu kommer. Uansett hva som skjer kommer det ikke til å påvirke laget. Han er en av 18 spillere, ikke hele laget, sier Nigeria-talsmann Bolaji Ojo-Oba. Kanus problem er velkjent, Arsenal vil beholde spissen så lenge som mulig før Nigerias første kamp 13. september.

Bosnich ut mot United-manager

Mark Bosnich er degradert til tredjekeeper i Manchester United, bak Fabien Barthez og Raimond van der Goeuw. Nå tror Bosnich at manager Alex Ferguson aldri har likt ham, og påpeker at Fergie ikke møtte opp da Bosnich ble hentet til Old Trafford for ett år siden. - Det er opp til Alex Ferguson dersom han ikke liker meg. Han har aldri sagt noe til meg, og jeg skulle ønske jeg fikk vite hva jeg har gjort feil, sier Bosnich.

Collymore i trøbbel igjen

Stan Collymores hvetebrødsdager i Leicester er over. Spissen kom billig fra Aston Villa i vår og overrasket med storspill og mål. Men nå skal 29-åringen ha fått et tilbakefall av depresjoner. Tidligere har Collymore vært innlagt på klinikk med psykisk problemer. - Han har blitt grinete og ustail. Det har sjokkert de andre spillerne, han var veldig populær da han kom fra Villa, sier en kilde i klubben. Ifølge manager Peter Taylor ble Collymore vraket sist helg på grunn av formsvikt.

Owen vil være Shearer

Michael Owen utliknet til 1-1 mot Frankrike, og sier han vil overta Alan Shearers plass som udiskutabelt førstevalg for England. Owen startet kampen på benken. - Sherer har nettopp gitt seg på landslaget, og han må erstattes. Min plan er å spille i mange, mange år, sier Owen.

Newcastle selger og kjøper

Newcastles irske keeper Shay Given er i samtaler med skotske Celtic. Samtidig har manager Bobby Robson allerede pekt seg ut erstatteren: Vitor Baia (35). Portugiseren har blitt frigitt fra Barcelona i høst.

Ferdinand blir i Spurs

Glasgow Rangers har fått nei fra Tottenham til å kjøpe Les Ferdinand for 13 mill. kroner. Skottene trenger sårt en spiss og rettet blikket mot den tidligere England-spissen da John Hartson ikke besto legetesten sist uke.

Drillo i engelske aviser

Egil Drillo Olsens bokplaner har dukket opp i engelske aviser. Drillo blir sitert på at norske spillere er som søndagsskoleelever sammenliknet med Wimbledon-spillerne. - Jeg hadde spillere som heller ville gå på pub enn å gjøre jobben sin på treninga. Og John Hartson var den verste av alle, sier Drillo.

EGIL DRILLO OLSEN
NY KAPTEIN: Tony Adams er ny kaptein på det engelske landslaget. Her strekker han armene fornøyd i været etter 1-1 mot Frankrike på lørdag.
STAN COLLYMORE