Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adams vil ha Venables

Arsenal-kaptein Tony Adams mener at tidligere landslagssjef Terry Venables er best egnet til å erstatte sparkede Glenn Hoddle. Samtidig seier Leicesters nord-irske manager Martin O'Neill opp.

- For meg er svaret enkelt. Jeg kan ikke forsto hvorfor vi ikke ansetter den beste. Jeg ville ikke uttale meg tidligere fordi jeg ikke ville bli oppfattet som uten respekt for Howard Wilkinson like foran Frankrike-kampen, sier Adams.

- Men jeg føler at noen blant spillerne bør uttale seg, og spør du meg om hvem som bør lede landslaget så er det Terry Venables. Noen vil sikkert si at jeg snakker varmt om han fordi jeg ble landslagskaptein under ham. Det er sant, men under Terry var vi en hårsbredd fra å vinne EM-gull. Jeg uttaler meg for engelsk fotballs beste, ikke for min egen del, fortsetter Adams.

Men det er tvilsomt om Adams får det som han vil. De fleste eksperter tror at det engelske fotballforbundet (FA) kommer til å gjøre alt for å sikre seg publikumsfavoritten Kevin Keegan. Fulham-manageren, som tidligere hadde stor suksess i Newcastle, har gjentatte ganger sagt at han er uaktuell. Men de fleste tror, iallefall håper, at Keegan overtar for den midlertidige landslagssjefen Howard Wilkinson i løpet av våren eller til sommeren.

De som kjenner FA påstår at gamletrenerne Venables og Bobby Robson er uaktuelle, og at Keegan, Wilkinson og Leicesters Martin O'Neill er de tre som topper ønskelisten. En avgjørelsen ventes i løpet av noen dager.

(NTB-AFP-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media