Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adebayor beklager Bendtner-klinsj

Kapteinen måtte gripe inn.

(Dagbladet.no): Arsenal er ikke vant med å tape, noe de beviste til fulle i 1-5-ydmykelsen på White Hart Lane i går kveld.

Sju minutter før slutt ble Emmanuel Adebayor stående ansikt til ansikt med spisskollega Nicklas Bendtner - før dansken tilsynelatende rygget bakover etter en skalle fra Adebayor.

Kaptein William Gallas blandet seg inn for å dempe gemyttene, og Bendtner fikk enda en solid dose eder og gallas.

Arsenal-spissene risikerer straff, etter at FA har varslet at de vil se nærmere på videobildene.

Nå rykker Adebayor ut på Arsenals hjemmeside, og beklager ikke bare egen oppførsel - men også Bendtners. Togoleseren mener også det bare dreide seg om «en uoverensstemmelse.»

- Jeg mener vi burde ha vært roligere, og selv om jeg var glad for å score etter at jeg kom på banen, er jeg lei meg for uoverensstemmelsen med min lagkamerat Nicklas. Vi har begge stor lidenskap for denne klubben, og noen ganger kan det gi gale utslag. Det var en feil, innrømmer Adebayor.

Han frykter ikke at episoden vil være skadelig for Arsenals lagmoral i de viktige månedene som kommer.

- Vi er en sterk enhet, og det som skjedde mot Spurs vil styrke vårt sterke ønske om å kjempe om andre trofeer, sier han.

FRUSTRERTE OG SINTE: Emmanuel Adebayor og Nicklas Bendtner lot frustrasjonen over stortapet mot Tottenham gå ut over hverandre sju minutter før slutt. Adebayor skallet tilsynelatende til Bendtner, og beklager nå på vegne av begge. Foto: AFP
FRUSTRERTE OG SINTE: Emmanuel Adebayor og Nicklas Bendtner lot frustrasjonen over stortapet mot Tottenham gå ut over hverandre sju minutter før slutt. Adebayor skallet tilsynelatende til Bendtner, og beklager nå på vegne av begge. Foto: AFP Vis mer

* Se bildene av konfrontasjonen mellom Adebayor og Bendtner hos The Times.

* Se videoen hvor Gallas fråder mot Bendtner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media