Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adebayor endelig klar for Tottenham igjen

- Sulten på scoringer, sier spissen.

ETTERTRAKTET ALTERNATIV: Med mangel på spisser gleder det trolig Tottenham-fansen at Emmanuel Adebayor returnerer til White Hart Lane. Foto: SCANPIX/REUTERS/Philip Brown
ETTERTRAKTET ALTERNATIV: Med mangel på spisser gleder det trolig Tottenham-fansen at Emmanuel Adebayor returnerer til White Hart Lane. Foto: SCANPIX/REUTERS/Philip Brown Vis mer

(Dagbladet): Etter en lengre periode med forhandlinger bekrefter Tottenham i kveld at Emmanuel Adebayor er klar for klubben.

Spissen spilte for London-laget som leiesoldat forrige sesong, men dro tilbake til Manchester City etter endt låneopphold.

Siden da har Spurs forsøkt å komme til enighet med Adebayor og City om en permanent overgang, et arbeid som har dratt ut i tid.

Nå er alle enige. Ifølge britiske medier skal overgangssummen ligge på i underkant av 50 millioner kroner.

- Jeg er tilbake! Tottenham, her kommer jeg! Sulten på scoringer .. Gjør dere klare, twitrer togoleseren, og utdyper overfor Spurs' nettsider:

- Jeg er glad for å skrive under for Spurs permanent etter endelig å ha blitt enig med Manchester City. Det tok kanskje lengre tid enn jeg forventet men jeg er henrykt over å være tilbake i Tottenham Hotspur.

Samtidig skriver Guardian at Tom Huddlestone og Michael Dawson kan være på vei ut døra på White Hart Lane. Nylig friske Huddlestone skal være aktuell for et utlån til Stoke, mens QPR allerede skal ha lagt inn bud på Dawson.

Emmanuel Adebayor scoret 18 ganger på 37 kamper for Tottenham forrige sesong.

Før det var han på lån i Real Madrid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media