- Adebayor er enig med Milan

Men Berlusconi må grave dypt i lommeboka.

(Dagbladet.no): AC Milan har varslet spisskjøp fra øverste hylle når laget skal gjenreise den tapte ære etter en svak sesong i både hjemlig serie og i Europa.

Nå varsler Gazetta dello Sport at klubben skal ha kommet til enighethet med Arsenals togolesiske elegant Emmanuel Adebayor om personlige betingelser.

Likevel er det mange biter som må falle på riktig plass før overgangspuslespillet kan kalles løst. Først og fremst må «Rossoneri» komme til enighet med togoleserens arbeidsgiver, og etter Adebayors gode fjorårssesong uten Thierry Henry ved sin side, er det tvilsomt om Arsene Wenger ønsker å skille lag med en ny stjernespiss også denne sommeren.

Adebayor selv, har tidligere gitt uttrykk for at han ønsker å fortsette i Arsenal, selv om han selvfølgelig er smigret over påstått interesse fra ikke bare AC Milan, men også Barcelona.

- Det er veldig smigrende for en ung togoleser, som bare er 24, å se at både Barcelona og AC Milan følger med på ham. Men for øyeblikket, er jeg veldig fornøyd i Arsenal. Vi får se hva fremtiden bringer, sa Adebayor til L\'Equipe etter ligaavslutningen i England ifølge nyhetsbyrået PA.

320 millioner 

«Rossoneri»-velgjører Silvio Berlusconi kan riktignok ikke friste med Champions League-spill, men en velvoksen bankkonto han skal være villig til å tømme for 320 millioner kroner (40 millioner euro) for å se Adebayor i rødt og svart.

Dette er beløpet Arsenal skal være villig til å slippe Adebayor til Seria A for.

PÅ VEI BORT: Ryktene er mange og sterke rundt spesielt Cristiano Ronaldo (t.h.), men også Emmanuel Adebayor Foto: Scanpix
PÅ VEI BORT: Ryktene er mange og sterke rundt spesielt Cristiano Ronaldo (t.h.), men også Emmanuel Adebayor Foto: Scanpix Vis mer

Ifølge Gazetta dello Sport skal en kraftfull spiss med luftstyrke og evne til å spille alene på topp stå øverst på Carlo Ancelottis ønskeliste. Milan-publikummet fikk selv se spissen på nært hold da The Gunners knuste Rossoneris håp om å forsvare Champions League-tittelen tidligere i våres.

Den gang gjorde Adebayor vondt til verre da han doblet Arsenals ledelse i åttendedelsfinalen kort tid før slutt på San Siro.

En annen Arsenal-spiller som gjorde seg bemerket i oppgjørene mot AC Milan var Mathieu Flamini, og franskmannen skrev tidligere i vår under for nettopp Milan i forbindelse med at kontrakten hans var i ferd med å løpe ut.

- Adebayor er enig med Milan