Adebayor ertet på seg FA

I tillegg til Arsenal-fansen og van Persie. Nå kan han bli straffet.

UNNA VEI, HER KOMMER JEG: Emmanuel Adebayor gikk på et sugende 90-metersløp da han headet inn 3-1 mot gamleklubben Arsenal, og stoppet ikke før han nådde fram til Arsenal-fansen i motsatt ende av banen. Foto: AP Photo/Jon Super
UNNA VEI, HER KOMMER JEG: Emmanuel Adebayor gikk på et sugende 90-metersløp da han headet inn 3-1 mot gamleklubben Arsenal, og stoppet ikke før han nådde fram til Arsenal-fansen i motsatt ende av banen. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Manchester City er blitt latterliggjort for alle spissene de har i stallen sin, men nå kan det tynnes alvorlig ut i rekkene til neste helgs storkamp mot byrival United.

Carlos Tevez er tvilsom, det samme er Robinho og Roque Santa Cruz. En som definitivt er frisk er Emmanuel Adebayor, men togoleseren kan bli nektet å spille på grunn av sine dumheter mot Arsenal.

To episoder

FA bekrefter i dag at de kommer til se nøye på to situasjoner fra 4-2-kampen på City of Manchester City Stadium - der Adebayor er sentral i begge:

• Etter 72 minutter traff han Robin van Persie i ansiktet med knottene. Arsenal-spissen hevder Adebayor forsøkte å skade ham med vilje.

• Åtte minutter senere headet han inn 3-1 for City, og la ut på en 90 meters løpetur for å si takk for sist til Arsenal-fansen. Gjenstander kom flyende inn på banen - og etter kampen forklarte han at følelsene tok overhånd. Denne forklaringen er ikke nok til at FA legger ballen død.

- Vi kommer til å se på det på mandag, og ta det videre til disiplinærutvalget, sier daglig leder i FA, Ian Watmore, til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer