Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adebayor ga Bendtner en på nesa

Blodig Arsenal-nederlag.

(Dagbladet.no): Ikke bare tapte Arsenal 1-5 på White Hart Lane og må se Tottenham i ligacupfinalen mot enten Chelsea eller Everton.

Sju minutter før slutt barket Arsenal-spissene Emmanuel Adebayor og Nicklas Bendtner sammen på banen, i Tottenhams straffefelt.

Den danske 20-åringen endte opp med en blodig nese og Arsenal-kaptein William Gallas måtte gå mellom spissene.

Også dommer Howard Webb prøvde å roe ned lagkameratene, uten å dele ute kort.

- De vet de gjorde en feil, og de må forklare hvorfor de holdt på sånn, sier Gallas til Daily Telegraph.

Selv så ikke Wenger - som så ofte før - hva som utløste krangelen eller om hvordan Bendtner fikk blod på trøya.

- Jeg vet ingenting om det. Jeg vet ikke hva dere prater om, sier Wenger.

Han får ikke all verdens hjelp av kaptein Gallas.

MÅTTE SKILLE BENDTNER OG ADEBAYOR: Kaptein William Gallas innrømmer at Arsenal mistet hodet mot slutten av kampen, som Tottenham vant 5-1. Franskmannen måtte gå imellom Adebayor og Bendtner, og frådet nærmest da han kjeftet dansken opp i ansiktet. Foto: AP
MÅTTE SKILLE BENDTNER OG ADEBAYOR: Kaptein William Gallas innrømmer at Arsenal mistet hodet mot slutten av kampen, som Tottenham vant 5-1. Franskmannen måtte gå imellom Adebayor og Bendtner, og frådet nærmest da han kjeftet dansken opp i ansiktet. Foto: AP Vis mer

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Jeg tror alle var skuffet over resultatet. Det er vanskelig å akseptere. De er begge unge og nervøse, men de må forstå det. Vi mistet hodet, sier kaptein Gallas til Daily Mirror.

Etter krangelen scoret Spurs det femte målet, og kvelden ble heltrist for Arsenal, som i går kveld hadde for mange unge reservelagsspillere på banen.

Det innrømmer til og med Wenger.

- Vi var ikke modne nok til å stoppe kontringsspillet deres. Laget mitt har potensiale, men du kunne se at noen av spillerne ikke var klare for dette. Vi havnet bakpå, ble nødt til å ta sjanser og fikk kontringer mot oss. Men det er en del av læringsprosessen, sier Wenger.

Tottenham kan bare juble. Ikke bare drepte de Arsenal-spøkelset, foran kampen i går sto Spurs med 21 forsøk uten seier mot londonrivalene.

Spurs-manager Juande Ramos har ført laget til en cupfinale bare måneder etter sin ankomst fra Sevilla.

- At supporterne våre skal til Wembley gjør meg veldig lykkelig. Det har vært så lenge siden de sist kjente finalesmaken. Det gjør det enda mer tilfredsstillende, sier Ramos.

FIKK BLOD PÅ TRØYA:</B> Nicklas Bendtner hadde en mørk dag på White Hart Lane.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media