Adebayor gir fansen skylda for Tottenhams svake hjemmeform

Hevder han snakker på vegne av alle spillerne.

UVELKOMNE: Tottenhams Emmanuel Adebayor hevder både han og resten av Tottenham-spillerne ikke lenger føler seg velkomne på White Hart Lane. Her feirer han scoring i hjemmekampen mot Newcastle, som Tottenham til slutt tapte 2-1. Foto: REUTERS/Andrew Winning.
UVELKOMNE: Tottenhams Emmanuel Adebayor hevder både han og resten av Tottenham-spillerne ikke lenger føler seg velkomne på White Hart Lane. Her feirer han scoring i hjemmekampen mot Newcastle, som Tottenham til slutt tapte 2-1. Foto: REUTERS/Andrew Winning. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tottenham tapte i går sin andre hjemmekamp på rad, og ligger på 12. plass i Premier League.

Underveis i kampen kom det kraftig buing fra tribunen, og det har nådd et punkt der spillerne gruer seg til å spille hjemmekamper og ikke greier å følge managerens instrukser, ifølge spurs-spiss Emmanuel Adebayor.

- Det er litt vanskelig når du vet at den første dårlige pasningen du slår gjør at du blir buet på av fansen. Det føles som man går gjennom noe trist, og ikke ønskes velkommen hjem av familien sin, sa Adebayor til Daily Telegraph.

- Jeg så bare kampen på TV, men jeg hørte ikke så veldig mye buing som det han skal ha det til. Men jeg skjønner godt at fansen ikke var fornøyde, sier Erik Thorstvedt til Dagbladet.

- Vil heller spille borte Ifølge det togolesiske fyrtårnet, har den dårlige stemningen på White Hart Lane gått så langt at spillerne heller har lyst til å spille bortekamper.

- For øyeblikket vet jeg ikke om vi bør spille borte eller hjemme. Jeg var på benken mot Stoke, men jeg kunne se at ingen ville ha ballen. Akkurat nå, for å være ærlig, tror jeg mange av spillerne sliter mentalt når de går ut på gressmatta, sa Adebayor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer