Adebayor klippet håret i håp om å få bli i Madrid

Bruker alle midler for å slippe å dra tilbake til Manchester City.

NYKLIPT: Emmanuel Adebayor (nummer to fra høyre) viste frem sin nye frisyre under en treningsøkt med Real Madrid. Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
NYKLIPT: Emmanuel Adebayor (nummer to fra høyre) viste frem sin nye frisyre under en treningsøkt med Real Madrid. Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGOVis mer

(Dagbladet): Emmanuel Adebayor er på utlån til Real Madrid fra Manchester City. Han innrømmer nå at han vil gjøre alt som er hans makt for å bli i hovedstadsklubben på permanent basis. Første steg: Klippe håret.

- Jeg hadde rastafletter i tre år, men når muligheten til å spille for Real Madrid bød seg, visste jeg at de måtte bort, sier Adebayor til Spanish Daily ifølge Sportinglife.

Den gamle frisyren passet ikke helt inn i laget, ifølge ham selv.

- Den nye frisyren er mer akseptabel i en klubb som Madrid, jeg gjør alt jeg kan for å integrere meg, sier han videre.

Adebayor er stolt av å være i Madrid, og er glad for støtten han får fra fansen.

- Jeg hører navnet mitt bli ropt på stadion, det er viktig å føle seg elsket. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å bli her så lenge som mulig, sier Adebayor.

Elsket Arsenal Togoleseren fant seg aldri skikkelig til rette i Manchester City, og innrømmer nå at han ville blitt i Arsenal ut karrieren om han kunne bestemme på nytt. På spørsmål om han er sint for måten han måtte forlate klubben på, svarer han slik:

- For å være ærlig, ja. Jeg forlot klubben i frustrasjon. Jeg elsket klubben. Da jeg var ung var et av mine ønsker å spille for Arsenal, fordi mitt idol Kanu spilte der. Jeg trodde jeg ville bli der resten av min karriere.