Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adebayor truer City med søksmål

Ble dumpet via e-post.

VIL TILBAKE TIL SPANIA: Emmanuel Adebayor (t.v) likte seg godt sammen med Cristiano Ronaldo i Real. Nå er han såret over at moderklubben Manchester City ikke lar ham bli med på treningsleir til USA. Foto: AP/Paul White
VIL TILBAKE TIL SPANIA: Emmanuel Adebayor (t.v) likte seg godt sammen med Cristiano Ronaldo i Real. Nå er han såret over at moderklubben Manchester City ikke lar ham bli med på treningsleir til USA. Foto: AP/Paul White Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Alle overgangene: Klubb for klubb, spiller for spiller

(Dagbladet): Emmanuel Adebayor ble i vinter lånt ut til Real Madrid, der han noterte åtte scoringer.

Nå ønsker Manchester City å kvitte seg med Togo-spissen på permanent basis, og har vraket 27-åringen fra troppen som reiser på USA-treningsleir i dag.

Det får spissen til å frese mot sin arbeidsgiver, skriver The Sun.

Den tidligere ble varslet om degraderingen via e-post, noe han oppfatter som «smertefullt og fornærmende».

- På den ene siden vil de bli den største, mest suksessrike klubben i verden. Likevel oppfører folkene som driver klubben seg ikke på den måten i det hele tatt. Ingen i City var mann nok til å snakke med meg ansikt til ansikt, sier Adebayor.

Den store angriperen sier at han har vært i kontakt med advoktar med tanke på et søksmål, etter at City på e-post fortalte at sesongoppkjøringen startet 9. juli.

Adebayor prøvde å ringe sportsdirektør Brian Marwood, men måtte nøye seg med sekretæren.

- Men så snakket jeg med de andre spillerne og fant ut av førstelaget dro på oppkjøringstur til USA 8. juli. Det er ikke bare det at de ikke vil ha meg, men ingen ringte engang.

Fem andre spillere skal ha bli satt ut av førstelaget før avgang til USA. Det dreier seg om Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Shay Given, Wayne Bridge og Nedum Onouha, som nå må trene alene i 17 dager.

Samtlige skal stå på lista av spillere FA-cupvinnerne ønsker å bli kvitt, skriver lokalavisa Manchester Evening News.

Adabyour har vært koblet til Tottenham, men uttalte sist uke at han har et meget sterkt ønske om å returnere til Real Madrid og La Liga.

- Jeg skal vente på dem til siste dag kl. 11 på kvelden. Hvis Madrid da har bestemt at de ikke skal kjøpe meg, så skal jeg lete etter et annen klubb.

MÅLJEGER: Adebayor har scoret 15 ganger på 34 ligakamper for City, men er likevel ikke i Roberto Mancinis planer for neste sesong. Foto: AP/Jon Super
MÅLJEGER: Adebayor har scoret 15 ganger på 34 ligakamper for City, men er likevel ikke i Roberto Mancinis planer for neste sesong. Foto: AP/Jon Super Vis mer