Adebayor ut mot fansen og Wenger

- Elsket klubben, og ville bli.

DREVET UT: Emmanuel Adebayor mener Arsenal-fansen gjorde det ulevelig for ham på Emirates. Her poserer han i City-skjorte, sammen med Nelson Mandela og lagkamerat Robinho. Foto: Debbie Yazbek / REUTERS.
DREVET UT: Emmanuel Adebayor mener Arsenal-fansen gjorde det ulevelig for ham på Emirates. Her poserer han i City-skjorte, sammen med Nelson Mandela og lagkamerat Robinho. Foto: Debbie Yazbek / REUTERS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Emmanuel Adebayor forlot Arsenal for et beløp antatt å være rundt 260 millioner kroner, samt en heftig lønnsoppjustering i Manchester.

Etter å ha servert en forrykende 2007/08-sesong, hvor togoleseren noterte seg for 24 ligamål, ble spissen brått upopulær i London.

Selv etter å ha fått en betydelig kontraktforbedring på Emirates, flørtet 24-åringen åpenlyst med AC Milan og flere andre klubber i sommervinduet.

Milan-overgangen ble aldri noe av, og Adebayor svarte med å kysse drakten etter en straffescoring i sesongens første treningskamp. Det provoserte Arsenal-tilhengerne ytterligere.Nå hevder togoleseren at fansen har misforstått.

- Jeg hadde akkurat scoret 30 mål i sesongen, og det var ikke min skyld at Milan, Barcelona og Real Madrid ville kjøpe meg, sier han til The Idependent.

- Fansen skjønte det aldri. De skjønte aldri hvorfor de klubbene ville kjøpe meg. Jeg forstår ikke hvorfor de var etter meg. Måten fansen oppførte seg mot meg var ikke fint i det hele tatt.

- Brukt av WengerSamtidig mener togoleseren at han ble brukt for å hente sårt tiltrengte penger til Emirates.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer