- Adecco er i ferd med å bli et skjellsord

NFF vurderer å bryte med Adecco.

VURDERER Å BRYTE MED ADECCO: - Vår relasjon til Adecco berører ikke det området hvor de har hatt problemer. Men vi ønsker et ryddig møte hvor vi får en redegjørelse på hvordan de vil løse problemene framover, sier generalsekretær Paul Glomsaker i NFF.
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix .
VURDERER Å BRYTE MED ADECCO: - Vår relasjon til Adecco berører ikke det området hvor de har hatt problemer. Men vi ønsker et ryddig møte hvor vi får en redegjørelse på hvordan de vil løse problemene framover, sier generalsekretær Paul Glomsaker i NFF. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund ønsker så snart som mulig en samtale med Adecco for å finne ut hvordan samarbeidspartneren vil løse sine problemer fremover. Adecco er en av NFFs økonomiske samarbeidspartnere og har blant annet gitt det offisielle navnet til norsk 1. divisjon for menn. Den siste tiden har selskapet hatt trøbbel og er blitt kraftig kritisert. Derfor ønsker fotballforbundet nå en redegjørelse. — Vår relasjon til Adecco berører ikke det området hvor de har hatt problemer. Men vi ønsker et ryddig møte hvor vi får en redegjørelse på hvordan de vil løse problemene framover, sier generalsekretær Paul Glomsaker i NFF til NTB. — Det betyr at ingen konklusjoner er tatt, men det er en alvorlig situasjon. Vi har foreløpig ikke fått tilbakemelding på når møtet blir, men det må skje i løpet av de nærmeste dagene, fortsetter han. Store avsløringer har dukket opp rundt Adecco den siste tiden. Bemanningsselskapet har betalt ansatte for lite lønn og har samtidig latt folk jobbe mer enn tillatt. Det har blant annet Oslo kommune ikke vil forlenge sin avtale med Adecco, og har selskapet har generelt pådratt seg et dårlig rykte. Det har fått kritikere til å ta til orde for at også samarbeidet med Norges Fotballforbund må opphøre, skriver VG Nett. — Adecco er i ferd med å bli et skjellsord, og hver gang Adeccoligaen blir nevnt i media, vil det vekke negative assosiasjoner, sier siviløkonom og idrettshistoriker Tom A. Schanke til VG Nett.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer