Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Adresseavisen: Nær Rosenborg-retur

Rosenborg er i samtaler med Hertha Berlin om en overgang for Per Ciljan Skjelbred, ifølge Adresseavisen.

Foto: Per Ciljan Skjelbred ryktes tilbake til gamleklubben. NTB Scanpix
Foto: Per Ciljan Skjelbred ryktes tilbake til gamleklubben. NTB Scanpix Vis mer

Dermed kan 32-åringen være på vei tilbake til klubben hvor eventyret startet for 16 år siden. Ifølge Adresseavisen har Skjelbred vært i samtaler med Rosenborg flere ganger siden jul.

– Jeg ønsker at Rosenborg skal vise at de vil ha meg, og komme med et tilbud som vi kan snakke om, har Tyskland-proffen tidligere sagt til lokalavisen.

Skjelbred kan først bli spilleklar for Rosenborg fra 1. august. Da åpner overgangsvinduet på ny.

NYBAKT PAPPA: Johannes Thingnes Bø har herjet både i skisporet og i skiløypa de siste årene, men en forandring på hjemmebane kan bli utslagsgivende for formen under skiskytter-VM i Anterselva. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

32-åringen fra Lade i Trondheim startet karrieren i Rosenborg som 16-åring i 2004. Han ble raskt en publikumsyndling med sitt store overblikk. Han spilte i mesterligaen året etter. Beinbruddet etter den stygge taklingen av en Olympiakos-spiller satte ham derimot tilbake for en tid. Han fikk med seg 239 kamper og tre seriegull for RBK.

Så startet profftilværelsen i tysk Bundesliga, der Hamburg var første stopp i 2011. I 2013 gikk han videre til Hertha Berlin.

Skjelbred har dessuten vært kaptein på det norske landslaget og stoppet på 43 landskamper.