Adrian Mutu i trøbbel for n-te gang

Kastet ut av Fiorentina, og kan vente seg nytt søksmål.

UROKRÅKE: Adrian Mutu møtte stengte dører da han forsøkte å delta på Fiorentina-trening.Foto: SCANPIX/EPA/CARLO FERRARO
UROKRÅKE: Adrian Mutu møtte stengte dører da han forsøkte å delta på Fiorentina-trening.Foto: SCANPIX/EPA/CARLO FERRAROVis mer

Fiorentina-rebellen Adrian Mutu stakk av fra trening onsdag, og da han returnerte til treningsfeltet fredag, var det for stengte dører.

Rumeneren fikk føle sjefenes vrede etter at han ruslet ut av treningsfeltet onsdag. I et møte fikk han klar beskjed om at han ikke var ønsket i klubben lenger.

Mutu valgte likevel å møte opp til trening fredag, men da var dørene barrikadert for den skandaleombruste spissen.

— Fiorentina har bestemt seg for å utelukke Adrian Mutu fra trening og kampforberedelser med umiddelbar virkning, skriver klubben i en pressemelding.

Fiorentina sier at de har tatt avgjørelsen fordi 31-åringen har unnlatt å oppfylle sine kontraktsmessige forpliktelser, påført klubben både sportslig og økonomisk skade og opptrådt lite respektfullt.

Klubben varslet videre at de har planer om å saksøke spilleren, som flere ganger tidligere har vært i bråk med sine klubber.

I 2004 ble han sparket fra Chelsea og utestengt i sju måneder etter å ha sniffet kokain. I tillegg måte Mutu betale den engelske klubben nesten 150 millioner kroner i erstatning.

Siden er han blitt tatt for doping én gang og skapte også overskrifter da han brakk nesen servitør på et utested like før dopingutestengelsen var over.

(NTB)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 231807328


Varnish cache server