Adriano droppet treningen

På vei bort fra Inter?

(Dagbladet.no): Inters brasilianske stjernespiss Adriano skaper usikkerhet rundt sin framtid i klubben på ny, etter at han valgte å utebli fra mandagens trening.

Søndag spilte han da Inter slo Messina, men på treningen dagen etter var han borte uten forklaring, melder Expressen.

Ifølge italienske medier skal Adriano ha blitt sett på nattklubb i Milano sent søndag kveld, noe som kanskje kan forklare hvorfor spissen forsov seg til trening.

Dette er ikke første gang det er uro rundt Adrianos Inter-karriere, og det er bare noen uker siden han kom hjem fra Brasil-ferien han ble sendt på for å finne tilbake til gammel form.

- Fravær..?

Inter-sjef Roberto Mancini skal ifølge rapportene ha vært forbannet over brasilianerens oppførsel, men gjorde tirsdag formiddag sitt beste for å bagatellisere hendelsen overfor Gazzetta dello Sport.

- Adrianos fravær? Han er her i dag, så....

Det var alt Mancini først ville si om saken, før han plutselig hevdet at Adriano faktisk hadde tillatelse til å være borte fra mandagens trening.

SNUR RYGGEN TIL INTER? Forholdet mellom Adriano og Inter-sjef Roberto Mancini skal ikke være av de varmeste, og Adrianos fravær fra mandagens trening setter fart i ryktene om at stjernespissen er på vei bort. Foto: AP
SNUR RYGGEN TIL INTER? Forholdet mellom Adriano og Inter-sjef Roberto Mancini skal ikke være av de varmeste, og Adrianos fravær fra mandagens trening setter fart i ryktene om at stjernespissen er på vei bort. Foto: AP Vis mer

Adriano har til gode å score for Inter i årets sesong, og stadige hendelser som denne gir liv til ryktene om at spissen kommer til å forlate Milano når overgangsvinduet åpner i januar.