Adriano innrømmer alkoholmisbruk

Fikk problemer da faren døde.

Inters brassestjerne Adriano slet med formsvikt, overvekt og kranglet med både klubb og familie. Nå innrømmer spissen at alkoholproblemer var årsaken til motgangen.

Problemene startet da faren døde sommeren 2004. Senere kranglet han med kjæresten og en sorgtung Adriano begynte å vanke på byen.

- Jeg drakk mye og klarte ikke motstå fristelsen av å gå på byen. Jeg måtte ut, ellers fikk jeg ikke sove. Det var umulig å være hjemme. Jeg følte meg så alene, sier Adriano til La Gazzetta dello Sport.

Det toppet seg da Inter-trener Roberto Mancini vraket spissen. Mye tydet på at brasilianeren skulle havne i Real Madrid, men Inter-president Massimo Moratti mistet aldri troen på målmaskinen. Nå vil Adriano betale tilbake.

- Det er godt å vite at presidenten støtter deg også i vanskelige perioder. Han kunne være tøff mot meg, men gjorde alt for at jeg skulle føle meg ønsket. Nå vil jeg betale tilbake, sier Adriano.

(NTB)

PARTYLØVE: Adriano slet stort forrige sesong, nå kjemper han seg tilbake. Foto: MARCELLO PATERNOSTRO/AFP/SCANPIX
PARTYLØVE: Adriano slet stort forrige sesong, nå kjemper han seg tilbake. Foto: MARCELLO PATERNOSTRO/AFP/SCANPIX Vis mer