HUSARREST: Adriano er satt i husarrest av Corinthians for at han skal gå ned i vekt og komme seg i form. Foto: AFP Photo / Nelson Almeida / Scanpix
HUSARREST: Adriano er satt i husarrest av Corinthians for at han skal gå ned i vekt og komme seg i form. Foto: AFP Photo / Nelson Almeida / ScanpixVis mer

Adriano satt i husarrest for å gå ned i vekt

Satt på streng diett.

(Dagbladet): Den brasilianske klubben Corinthians har satt den tidligere Inter- og Roma-spissen Adriano i husarrest for å tvinge ham til å gå ned i vekt, skriver nyhetsbyrået AP.

Han har tidligere fått flere bøter i klubben for å skulke treninger, og ifølge nyhetsbyrået har klubben sagt at 29-åringen vil bli satt på en streng diett på hotellet som er like ved der laget holder til.

Adriano får bare lov til å spise det legene gir ham, og han må trene tre ganger om dagen.

Klubbens fysiske trener, Fabio Mahseredjian, sier at klubben har valgt å gå til det drastiske steget etter at Adriano flere ganger tidligere ikke har klart å bedre formen sin.

- På hoteller har vi mer kontroll på ham. Han vet vi prøver å gjøre det som er best for ham. Vi har alle lyst til at han blir bra igjen, men det er opp til ham. En blir bare lettere av å ha en diett: Du kan ikke gå ned i vekt bare ved fysisk aktivitet, sier Mahseredjian.

PS. Les den triste historien om Adriano i Lars Sivertsens blogg for TV 2 Sporten.